SportsGen heeft haar team per 1 januari 2019 versterkt met Rick van de Kraats. Rick (21) begon in 2017 als stagiair en was van daaruit verantwoordelijk voor het project- en eventmanagement van NextGen Games. Momenteel rondt hij zijn opleiding Commerciële Economie / Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam af. In de afgelopen maanden was hij, naast NextGen Amsterdam, betrokken bij diverse andere projecten waaronder Jonger Oranje, TalentScan en La League.

Rick: ‘Ik ben enorm blij met deze kans! De afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel geleerd en mooie ervaringen opgedaan. Ik heb heel veel zin om dit alles als volwaardig teamlid in praktijk te gaan brengen! In de komende periode ga ik mij inzetten voor diverse toffe projecten, die ik inmiddels natuurlijk al meer dan goed ken.’

‘Met Rick halen we een harde werker in huis, die bovendien uitstekend past in ons team. Talent een podium bieden is de rode draad in vrijwel al onze projecten en dus vinden we het ook belangrijk om exponenten van onze eigen ‘jeugdopleiding’ een kans te geven. Daar is Rick het perfecte voorbeeld van!’ zegt Rowin Bouwmeester namens SportsGen.

Meer weten over Rick en zijn werkzaamheden bij SportsGen? Je kunt hem bereiken via r.vandekraats@sportsgen.nl of connect via LinkedIn.